Percakapan Mekdi dan si Adul

Mekdi bag.1
Adul : halloo...mekdi? =-c
Mekdi : iya..ada yg bisa di bantu?
Adul : aya hayam..??
Mekdi : oh ada...
Adul : adukeun lah jeung nu aing...wani teu..?!
Mekdi : X_X :s :]xx >:O :'(

Mekdi bag.2
Adul : hallooo...mekdi?
Mekdi : iya
Adul : delivery order?
Mekdi : iya
Adul : 24jam?
Mekdi : iya
Adul : eeuuhh...kuatan euy teu sare2...!
Mekdi :

Mekdi bag.3
Adul : hallooo...mekdi?
Mekdi : iya...
Adul : aya hayam?
Mekdi : ada
Adul : sangu...?nasi..nasi...?
Mekdi : ada..
Adul : burger...?
Mekdi : ada..banyak..komplit...!! (semu ngambek)
Adul : araya keneh gening...teu payu nya?karunya..!!! =))
Mekdi : :]xx :'( >:O

Mekdi bag.4
Adul : hallooo..mekdi??
Mekdi : sia deui!!rek naon deui siah??
Adul : eeuuhh...kalem atuh lur...rek pesen tadi na mah..tapi teu jadi lah...
Mekdi : oh iya..iya...mau pesen apa?
Adul : lotek weh saporsi...!!!
Mekdi : !?!?! >:O :'( 
:& =)) =D

Mekdi bag.5
Adul : halo...
Mekdi : eta sia deui nu ☎ rek naon sih??
Adul : tong poho td pesenan tambah kurupuk nya.
Mekdi : :'( :'(

Pembalesan Mekdi ka si Adul.

Adul : Halloow sareng mekdi??
Mekdi : Euh, maneh deui wae!!
Adul : Ayeuna mah serius lg pengen makan ayam
Mekdi (dibales siah ku aing): bade meser naon?
Adul : Hayam
Mekdi : ayam kampung atawa ayam biasa?
Adul : ayam kampung sigana leuwih ngeunah...
Mekdi : Dada atawa paha?
Adul: Dadana
Mekdi: bikang atawa jalu?
Adul: jalu atuh bel!
Mekdi: jalu ngora atawa kolot?
Adul: ari siaa... Geus nu aya we gancang kirim kadieu!
Mekdi: kana motor atawa sapedah dikirimna?
Adul: MOTOOOOORRR... Ambeh gancang
Mekdi: motor honda atawa yamaha?
Adul: NU MANA WAE BEL, POKONA KIRIM
Mekdi: dianteur ku lalaki atawa awewe?
Adul: Ku sia, KEHED!!
Mekdi: ayeuna, atawa isukan?
Adul : ANJRIT SIAH, NIAT HENTEU >:O>=)
Telepon ditutup ku si Adul
Mekdi: = wk.. wk.. wk wk

1 komentar:

Entri Populer